GYIK

Gyakran ismétel kérdések, amelyekkel gyakran szembesülünk a doTERRA termékei kapcsán. Amennyiben nem találod a kérdésedre a választ kérjük fordulj hozzánk bizalommal!

Nálunk bárki vásárolhat, kötelezettség mentesen természetesen ugyanazokat az eredeti doTERRA termékeket. Nálunk azonban nem kell semmilyen rendszerhez csatlakozni és nem kell havonta kötelezően rendelned csak azért, hogy a fiókod megmaradjon. Akkor vásárolsz amikor csak szeretnél és annyit, amennyit szeretnél!

Ha még nem vagy járatos az illóolajok világában, akkor a doTERRA bevezető készletje lehet az ideális választás számodra. Ez a készlet tartalmazza a levendula, borsmenta és citrom illóolajokat, amelyek tökéletesek a mindennapi használatra. A levendula segít ellazulni és könnyebben elaludni, így érdemes pár cseppet diffúzorba helyezni az éjszakai pihenés érdekében. A borsmenta olaj frissítő hatással bír, így használhatod felfrissülésre a nap folyamán. A citrom olaj pedig erősítő hatással bír, és kiválóan alkalmas a tisztítószerekhez, hogy eltávolítsd az otthonodban felgyülemlett piszkot és koszt. Az említett olajok a doTERRA készletében könnyen elérhetőek és megfizethetőek, így érdemes kezdetnek velük próbálkozni.

Igen, abszolút eredeti doTERRA illóolajakat árusítunk! Minden üvegen egyedileg generált kód található, amely segítségével ellenőrizhető a termék valódisága. Az olajokat csak a világ kiválasztott régióiból gyűjtik be, és a doTERRA saját laboratóriumában tesztelik azokat, hogy biztosítsák a tisztaságot és a hatékonyságot.

Ha külsőleges alkalmazás során bőrpír vagy irritáció lépne fel, vigyen fel az érintett területre vagy keverje el az olajat egy hordozóolajjal, például frakcionált kókuszolajjal. A víz nem hígítja az esszenciális olajokat!

A doTERRA illóolajok különlegessége abban rejlik, hogy minden egyes üvegjükben csak a lehető legtisztább olajak találhatók. A doTERRA alapítói felismerték, hogy az illóolaj-iparban nincsenek szabványok a tisztaság biztosítására, ezért saját, szigorú minőségellenőrzési folyamatot hoztak létre. Az olajokban nincsenek szennyeződések, toxikus anyagok, töltőanyagok vagy hamisítások, így biztosak lehetünk abban, hogy a termék tényleg azt tartalmazza, amit ígér.

A doTERRA olajokat számos módon lehet használni, beleértve a diffúziót, az inhalációt, a helyi alkalmazást és az étrendkiegészítőként történő alkalmazást is. Az alkalmazás módja azonban az adott olajtól és az alkalmazás céljától függ.

Jelenleg nincs lehetőség a személyes átvételre!

Nem! A Doteo.hu-n nem kötelező a regisztráció. Persze számos előnnyel jár, de ha nem szeretnél regisztrálni mi nem kötelezünk rá! Webáruházunkban bárki (magánszemély) vásárolhat!

Nem! A termékeket minden kötelezettég nélkül vásárolhatod meg akár vendégként is! Nincs semmi kötelezettség és nem kell semmilyen rendszerhez csatlakoznod!

A doTERRA termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek. A termék lejárati ideje után általában még egy évig használhatóak. Az esszenciális olajok lejárati dátuma tájékoztató jellegű.

A készleten lévő termékeket 2-3 munkanapon belül szállítjuk, amennyiben olyan terméket választottál, ami jelenleg nincs a raktárunkban az 3-6 munkanap alatt érkezik meg hozzád!

dōTERRA’s CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® (Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőség) minőségi protokol, 5 különböző analitikai módszert alkalmaz, hogy biztosítsa a dōTERRA esszenciális olajok tisztaságát (a kivonat csak a növény illékony aroma összetevőit tartalmazza) és hatékonyságát (minden tételnek ugyanazokat az összetevőket kell tartalmaznia). A CPTG minőségi protokoll, a szabványosítást és ellenőrzést, minden esetben, független laboratóriumokkal végezteti Ide kattintva megismerheted az ellenőrzés menetét

A megrendelt termékeket, utánvétellel bankkártyával az automatánál, bankkártyával a futárszolgálatnál, illetve biztonságos online kártyás fizetéssel tudod kifizetni.

Egyes esszenciális olajok, különösen a citrusolajok, napfényérzékenységet okozhatnak, ha az olaj bőrre történő felvitele után napfénynek vannak kitéve. A napfényérzékenység kockázata különösen a gyermekeket érinti, mert hajlamosak sok időt tölteni a szabadban. Mielőtt helyileg alkalmazná az esszenciális olajokat gyermekeken, bölcs dolog először mérlegelni, hogy a gyermek mennyi időt tölt a napon a következő 12 órában, másodszor pedig azt, hogy az Ön által felvitt olaj igényel-e óvatosságot az esetleges napfényérzékenységre.

A doTERRA olajok 100%-os tisztaságúak, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak semmilyen szennyező anyagot, toxikus anyagot vagy töltőanyagot. Sajnos sok illóolajat hamisítanak vagy mesterségesen hoznak létre, és ezek képesek több kárt is okozni (főleg helytelenül használva), mint amit segítenének. Ha biztosra akarsz menni, akkor bevizsgált és 100%-osan tiszta illóolajat válassz!

A nálunk kapható illóolajokat a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően állítják elő, így hatékonyságuk garantált. Az olajok számos területen használhatók, például az egészségmegőrzésben, az aromaterápiában, az otthoni tisztításban és a szépségápolásban is.

Az esszenciális olajok erősen koncentrált növényi kivonatokat tartalmaznak, ezért mindig csak az
utasításoknak megfelelően szabad őket használni. Kizárólag tiszta esszenciális olajokat használjon, és
tartsa be a címkék figyelmeztetéseit és utasításait. Soha ne használja az esszenciális olajokat szemben vagy a hallójáratban. Ha külsőleges alkalmazás során bőrpír vagy irritáció lépne fel, vigyen fel az érintett területre hordozóolajat, például frakcionált kókuszolajat – a víz nem hígítja az esszenciális olajokat.

Fontos, hogy az olajokat a saját üvegükben tároljuk és lehetőleg ne érintkezzenek sokat műanyaggal a használatuk során sem. A doTERRA üvegek sötétítettek ugyan, de semmiképpen ne tegyük ki őket közvetlen napfénynek és ügyeljünk, hogy hűvösben legyenek. Gyermekektől elzárva tartsuk!

Jelenleg nem sok klinikai kutatás áll rendelkezésre a témában, de támaszkodhatunk a tapasztalatokra, amelyet sok-sok használat során gyűjtöttek össze. Előfordulhat, hogy az állapotos nők érzékenyek az illóolajokra és fokozódik az illatok iránti érzékenységük. A testben történő számos változásra való tekintettel mielőtt belevágnál az illóolajok használatába, konzultálj az orvosoddal arról, hogy szeretnéd természetes módon támogatni a testedet ebben az időszakban doTERRA olajokkal.

A doTERRA illóolaj kínálata nagyon széleskörű, és több mint 100 különböző olaj található a kínálatukban. Az illóolajok között található például levendula, borsmenta, teafa, eukaliptusz, citrom, narancs, fahéj, rozmaring, zsálya és több más olaj is. De elég nagy a kínálatunk, kattints a felső menüben a kívánt kategóriára és válogass közöttük tetszés szerint!

Ha doTERRA illóolajat használsz, biztos lehetsz abban, hogy az tiszta és mentes mindenféle szennyező anyagtól, töltőanyagtól vagy hamisítástól. A doTERRA úttörő volt a tisztaság szabványainak létrehozásában, hogy mindenki számára biztosítani tudják az olajok 100%-os tisztaságát, amit korábban nem lehetett megtalálni az illóolaj-iparban. Ez azt jelenti, hogy minden egyes doTERRA illóolajat az általuk kialakított szigorú minőségellenőrzési folyamatnak kell alávetni, hogy garantálhassák az olajok magas minőségét és tisztaságát.

Az esszenciális olajok a növények magjaiban, kérgében, hajtásaiban, gyökereiben, virágaiban és egyéb részeiben található természetes aromatikus összetevők.

A doTERRA esszenciális olajok 100%-ban természetesek és nem tartalmaznak tartósítószert!

Ilyen esetben a terméket beszerezzük, de annak szállítása minimimum 3-5 munkanapot fog igénybe venni.

 • Hazai készlet
  Termékeink elérhetőek
 • Garantált minőség
  Eredeti termékek
 • Gyors szállítás
  Akár 2 munkanap alatt
 • Szakértelem
  Kérdezze kollégánkat!
Szia, GinAI vagyok, Segíthetek?
Chat with AI