doTERRA MetaPWR - Egy forradalmian új termék az anyagcsere támogatására

doTERRA MetaPWR - Egy forradalmian új termék az anyagcsere támogatására

Hamarosan hozzánk is megérkezik a doTERRA várva várt újdonsága a MetaPWR Metabolic System! A forradalmi újítású MetaPWR egy hatrészes termékrendszer, amelyet az egészséges anyagcsere támogatására fejlesztettek ki. A szabadalmaztatás alatt álló étrend-kiegészítőt úgy tervezték, hogy támogassa a szervezet természetes NAD+ termelését, és pótolja a szöveteknek szükséges létfontosságú kollagént, segítve ezzel az öregedési folyamat hatásainak lassítását - kívül-belül.

Mi a doTERRA MetaPWR rendszer?

A Meta és a PWR szavak rövidítések, amik külön-külön a "metabolikus egészséget" és a "megvalósult személyes wellness-t" (personal wellness realised) jelentik. A MetaPWR egy olyan rendszer, amely segíthet jobban működtetni az anyagcserédet. Az anyagcseréd befolyásolja az energiaszintedet, a testsúlyodat, a testösszetételedet, a mentális / kognitív teljesítményedet, a hangulatodat és még sok mindent mást is. Ezt a rendszert úgy tervezték, hogy minden nap használd, segítve az anyagcseréd támogatását és optimalizálását minden életkorban.

A doTERRA klinikai kutatók segítségével egy speciális MetaPWR Metabolic Blend nevű keveréket fejlesztett ki. Ez a keverék grapefruit, citrom, borsmenta, gyömbér és fahéjkéreg illóolajokból áll, amiket a CPTG® hitelesít természetesen. A MetaPWR illóolajkeverék belsőleg alkalmazva a napi egészséges anyagcsere-kúra fontos részeként szolgálhat.

Az anyagcsere mint az egészséges élet egyik pillére

Az emberek gyakran úgy gondolnak az anyagcserére, mint valamire, amit az öregedés befolyásol, és ez részben igaz is. Azonban fontos megérteni, hogy az anyagcsere befolyásolja az egészséges öregedést is. 

Az anyagcsere a szervezetünkben zajló biokémiai folyamatok összessége, amelyek során a táplálékainkban lévő tápanyagok energiává alakulnak, és ez az energia lehetővé teszi a sejtjeink számára, hogy végrehajtsák a létfontosságú funkcióikat. Az anyagcsere két fő részre osztható: az anabolizmusra, amely a sejtek építéséért felel, és a katabolizmusra, amely az összetett molekulák lebontását végzi energiává. Az anyagcserénk sebessége, amit általában "anyagcserének" hívunk, jelentősen befolyásolja a testsúlyunkat és az energia szintünket. Az anyagcserénk befolyásolható több tényezővel, beleértve az étrendet, a testmozgást, a genetikát és az életkorunkat. Az egészséges anyagcsere elengedhetetlen a testünk megfelelő működéséhez és a jó egészségi állapot fenntartásához.

Az amerikai felnőtteknek csak 6,8%-a rendelkezik optimális kardiometabolikus egészséggel, ami azt jelenti, hogy 14 emberből 13-nak szüksége van támogatásra az anyagcsere egészsége terén. Természetesen ha tT is a 6,8%-os csoportban vagy, akkor biztosan ott is szeretnél ehez pedig oda kell figyelned az egészséges életmódod fenntartására.

A MetaPWR program egy olyan új rendszer, amely segíthet javítani az anyagcseréd egészséges működését a sejtek szintjén, így több energiát és vitalitást hozhat az életedbe! Persze továbbra is fontosak az egészséges életmódhoz kapcsolódó döntéseid és azok fenntartása, de a MetaPWR termékekkel ezeket a döntéseket még hatékonyabbá teheted. A program segíthet kezelni az étvágyadat, ezáltal csökkenteni a súlyfelesleged, és növelni a kitartásodat,az energiaszintedet, így jobb életminőséget biztosítva számodra.

Szeretnél több egészséges évet az életedben? Bár az emberek “élettartama” egyre növekszik a világban, azt is figyelembe kell vennünk, hogy mennyi időt töltünk ebből az időből valóban egészségesen, teljes erővel és jó közérzettel. Az "egészségi élettartam" kifejezés arra utal, hogy meddig vagyunk képesek egészségesen, jó közérzettel élni. Itt az ideje, hogy csökkentsük az élettartam és az egészségi élettartam közötti különbséget, és több életet vigyünk az éveinkbe. Az öregedés nem jelenthet akadályt a jó életminőség elérésében! Tegyél arról, hogy a leélt életedben az egésszégben leélt évek száma a lehető legtöbb legyen!

A doTERRA MetaPWR előnyei

A doTERRA MetaPWR szabadalmaztatott keverékét úgy tervezték, hogy belsőleg bevéve támogassa az egészséges anyagcsere-funkciókat, valamint segítsen megfékezni az éhségérzetet és gátolja a zsírsejtek kialakulását, érését. A MetaPWR rendszeres használatát javasoljuk, hogy maximálisan támogathasd szervezetedet.

Elsődleges előnyök

Az anyagcsere egészsége és a biológiai életkora elválaszthatatlan egymástól. Az életkor előrehaladtával az anyagcsere működése is javul. Az anyagcseréd befolyásolja az energiádat, a testsúlyodat, a testösszetételedet és még a kognitív teljesítményedet is. Minél erősebb és egészségesebb az anyagcsere funkciója, annál jobban érzed magad belülről.

A MetaPWR rendszer az első és egyetlen olyan rendszer, amely szinergikusan támogatja az egészséges anyagcserét, csökkenti a sóvárgást, egyenletesen fenntartja a normál glikémiás és inzulinválaszt a nap folyamán, és természetesen elősegítheti a sejtenergiát*. Az egészséges életmód választásával kombinálva a MetaPWR termékek segíthetnek abban, hogy jobban érezd  magad, és fiatalabbnak üdébbnek nézz ki*.

 • A MetaPWR Metabolic Blend Támogathatja az egészséges anyagcsere-működést lenyelve.*
 • A MetaPWR Assist csökkentheti az egyszerű szénhidrátok és cukrok felszívódását.*
 • A MetaPWR Advantage kilencféle kollagén-tripeptidet tartalmaz, amelyek klinikai kutatások szerint javítják a bőr megjelenését azáltal, hogy elősegíthetik a bőr sűrűségét, feszességét, csökkenthetik a ráncokat és javíthatják a hidratáltságot.*
 • A MetaPWR Softgels csökkentheti az étvágyat, támogathatja a tudatos táplálkozást és javíthatja az edzés teljesítményét.*
 • A MetaPWR Beadletek elősegíthetik a tudatos étkezést és az étvágyszabályozást.*
 • A MetaPWR Metabolic Blend Satiety Gum segítheti az anyagcsere egészségének és működésének támogatását rágás közben.*

A 3 lépéses MetaPWR rendszer

Három egyszerű lépéssel maximalizálhatod a rendszerben lévő hatékony termékek eredményességét:

1. lépés

Táplálkozz kiegyensúlyozottan, teljes értékű táplálkozással, és vedd fel a MetaPWR Metabolic Blend termékeket a napi rutinodba, hogy támogasd az általános anyagcsere egészségedet. Preklinikai vizsgálatok szerint a MetaPWR Metabolic Blend segíthet a sóvárgás megfékezésében és a zsírsejtek érésének gátlásában.*† Adj egy cseppet a 15 ml-es illóolajkeverékből a vízhez a nap folyamán. Ha útközben vagy, és elkap a sóvárgás, helyette rágj el egy gyöngyszemet vagy egy rágógumit. Megpróbálhatod a lágy kapszulák hozzáadását is a napi étrendkiegészítő rutinodhoz.

2. lépés

Vedd be a MetaPWR Metabolic Assist-ot a nap legnagyobb étkezésével együtt az optimális energia* érdekében. Ez az erőteljes táplálékkiegészítő eperfa levélkivonattal készült, amely a nap folyamán egyenletesebben támogathatja a tartós energiát.† A normál tartományban lévő vércukorszint nagyobb stabilitásának elősegítése támogathatja az egészségesebb biológiai öregedést. Vegyél be egy kapszulát MetaPWR Assist-tal 15-30 perccel étkezés előtt.

3. lépésegy uncia

A tengeri kollagént és NMN-t tartalmazó MetaPWR Advantage következetes napi használata támogathatja az egészséges anyagcsere-öregedést, segítve, hogy jól érezd magad és fiatalabbnak tűnj.* A MetaPWR rendszer többi részével és az egészséges életmóddal kombinálva a MetaPWR Advantage segíthet fenntartani a sejtek egészséges NAD+ és kollagén szintjét, támogatva a kognitív funkciókat, a sovány izomzatot, a kötőszövetet és a bőr egészségét.* Öntsd egy tasak tartalmát egy shaker palackba 140-220 ml hideg vagy szobahőmérsékletű folyadékkal. Rázd jól fel, mielőtt megiszod.

† További megerősítő klinikai kutatásokra van szükség. Az összetevőket, figyelmeztetéseket és használati utasítást lásd az egyes címkéken.

Miből is áll a doTERRA MetaPWR rendszer?

A MetaPWR rendszer segíthet a lehető legegészségesebb és legerőteljesebb életet élni, támogathatja az anyagcserét, energiát és az egészséget adhat sejtszinten*. A rendszerben történő használatra tervezett MetaPWR-ben minden termék különlegességet kínál, miközben támogatja és fokozza a másik előnyeit.

A MetaPWR rendszer a következőket tartalmazza:

doTERRA MetaPWR illóolaj-keverék (15 ml)

A doTERRA klinikai kutatókkal közösen kifejlesztett MetaPWR Metabolic Blend a CPTG® által hitelesített Grapefruit, Citrom, Borsmenta, Gyömbér és Fahéjkéreg illóolajok saját, kiegyensúlyozott aránya. A MetaPWR illóolajkeverék belsőleg alkalmazva a napi egészséges anyagcsere-rend fontos részeként szolgálhat.

Elsődleges előnyök:

 • Támogathatja az egészséges anyagcsere-funkciókat
 • Segítheti a zsírsejtek csökkentésében
 • Segítheti megfékezni az éhségérzetet és elősegítheti a tudatos étkezés
 • Segíthet javítani az edzési teljesítményt
 • Felemelő, stimuláló környezetet teremthet.

doTERRA MetaPWR™ Esszenciálisolaj-keverék

A MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket úgy állítottuk össze, hogy támogassa a fokozott vitalitásra, a jobb...

18 800 Ft


doTERRA MetaPWR gyöngyök (125 darab)

A MetaPWR Beadlet egy egyszerű és kényelmes módja annak, hogy a MetaPWR Metabolic Blend-et beépítsd a napi súly- és edzésprogramodba. A doTERRA klinikai kutatóival közösen kifejlesztett MetaPWR optimalizált arányban tartalmazza a CPTG ® grapefruit, citrom, borsmenta, gyömbér és fahéjkéreg illóolajait, hogy elősegítse az egészséges anyagcserét és csökkentse az éhségérzetet.* A gyöngyszemek tökéletesen elférnek pénztárcában, aktatáskában, hátizsákban vagy íróasztal, így bármikor és bárhol támogathatja a tudatos étkezést és az étvágyszabályozást.

Elsődleges előnyök:

 • MetaPWR Metabolic Blend kényelmes gyöngyszemekben
 • Segít támogatni az anyagcsere egészségét és működését
 • Segít megfékezni az éhségérzetet
 • Elősegíti a tudatos étkezést és az étvágykontrollt
 • Felemelő, élénkítő ízt biztosít

doTERRA MetaPWR™ gyöngyöcskék Táplálékkiegészítő esszenciális olajokkal és édesítőszerekkel

A MetaPWR™ gyöngyöcske egyszerű és praktikus módját kínálja, hogy a MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket...

11 000 Ft


doTERRA MetaPWR rágógumi (30 db)

A hosszan tartó édes, mentás és fűszeres ízű MetaPWR Satiety Gum segít megfékezni az éhségérzetet, elősegíti a tudatos táplálkozást és támogatja az egészséges anyagcserét.* A doTERRA kutatóival kifejlesztett MetaPWR Satiety Gum klinikailag kiegyensúlyozott arányban tartalmaz CPTG ® grapefruitot, citromot . , borsmenta, gyömbér és fahéjkéreg illóolajok az anyagcsere egészségének elősegítésére és az éhségéhség visszaszorítására.* Cukor és mesterséges édesítőszerek nélkül ez a gumi élvezetes módja a MetaPWR Metabolic Blend optimalizálásának a napi testsúly- és edzésprogram részeként.*

Elsődleges előnyök: 

 • MetaPWR Metabolic Blend rágógumiban 
 • Segíthet az anyagcsere egészségének és működésének támogatásában rágás közben
 • Elősegítheti a tudatos étkezést és az étvágykontrollt
 • Segíthet megfékezni az éhségérzetet
 • Felemelő, élénkítő ízt biztosít

 

doTERRA MetaPWR lágy kapszula (90 db)

A MetaPWR Metabolic Blend Softgels a MetaPWR Metabolic Blendet könnyen lenyelhető tápióka kapszulákban tartalmazza. A doTERRA klinikai kutatóival közösen kifejlesztett keverék a CPTG ® grapefruit, citrom, borsmenta, gyömbér és fahéjkéreg illóolajok szabadalmaztatott, kiegyensúlyozott arányát tartalmazza, amelyek belsőleg alkalmazva fontos szerepet játszhatnak a napi egészséges anyagcsere-rendben.* Egy nem publikált preklinikai vizsgálat azt sugallja, hogy ez a keverék megcélozhatja és csökkentheti a zsíros zsírsejteket, miközben megvédi a sejteket és szöveteket az oxidatív stressz ellen, de további megerősítő klinikai kutatásokra van szükség.*

Elsődleges előnyök:

 • Csökkentheti az étvágyat, támogathatja a tudatos étkezést és javíthatja a fizikai teljesítményt
 • Preklinikai kutatások szerint támogathatja az egészséges zsíranyagcserét
 • Preklinikai kutatások szerint védheti a sejteket és a szöveteket
 • Elősegíti az egészséges emésztőrendszert

 

doTERRA MetaPWR Advantage kollagénnel + NMN (30 tasak)

Az életkor előrehaladtával az anyagcsere működése is javul. Az anyagcseréd befolyásolja az energiádat, a testsúlyodat, a testösszetételedet és még a kognitív teljesítményedet is. A MetaPWR Advantage programot a doTERRA kutatóival közösen fejlesztették ki, hogy segítsenek fenntartani az egészséges sejt- és szervműködést, megőrizni a lelki energiát, valamint elősegíteni az egészséges testsúlyt és testösszetételt.* Az egészséges életmóddal kombinálva a MetaPWR Advantage napi egyszeri szedése segíthet megerősíteni az anyagcsere egészségét. .*

A MetaPWR Advantage NMN-t és resveratrolt tartalmaz, és bár több megerősítő klinikai kutatásra van szükség, a preklinikai vizsgálatok azt sugallják, hogy az anyagcsere egészségét erősíti a szervezet NADH- és NAD+-termelésének fokozása, valamint a SIRT hosszú élettartamú gének aktiválása.* A MetaPWR Advantage kilencféle kollagén-tripeptidet is tartalmaz. tengeri források, amelyek javíthatják a bőr rugalmasságát, sűrűségét és feszességét, és támogatják a sovány izom- és kötőszövetet.*

Elsődleges előnyök:

 • Elősegíti az egészséges biológiai újra és javítja az egészséget
 • Aktiválja a hosszú élettartam génjeit
 • Javítja a kognitív funkciókat
 • Támogatja a sovány izmokat és a kötőszövetet
 • Javítja a bőr rugalmasságát és feszességét

doTERRA MetaPWR™ Advantage

Táplálékkiegészítő kollagénnel, növényi összetevőkkel, esszenciális olajokkal, vitaminokkal, cukorral...

54 800 Ft


doTERRA MetaPWR Assist (30 kapszula)

A MetaPWR Assist hatékony kiegészítője a napi anyagcsere-egészségügyi rendszernek, ha naponta a nap legnagyobb étkezése előtt veszi be.* Minden kapszula standardizált eperfalevél-kivonatot, berberint, fahéj kéregport és a szabadalmaztatott MetaPWR Metabolic Blendet tartalmaz.

doTERRA MetaPWR Assist

Táplálékkiegészítő esszenciális olajokkal és növényi kivonatokkal. Növeld étkezéseid...

19 900 Ft

A doTERRA klinikai kutatóival közösen kifejlesztett keverék kiváló eljárást alkalmaz az eperfalevél-kivonat aktív komponensének maximalizálására: az 1-dezoxinojirimicint (DNJ). További megerősítő kutatásokra van szükség, de a preklinikai vizsgálatok szerint a DNJ segíthet az étkezés utáni (étkezés utáni) vércukorszint szabályozásában és stabilizálásában, csökkentheti a szénhidrátok és a cukor felszívódását, és hozzájárulhat az egészséges zsíranyagcseréhez.*

Elsődleges előnyök:

 • Segíthet lassabban és egyenletesebben felszabadítani a glükózt, ami alacsonyabb posztprandiális (étkezés utáni) vércukorszintet eredményezhet
 • Csökkentheti az egyszerű szénhidrátok és cukrok felszívódását
 • Támogathatja az egészséges anyagcsere-profilt
 • Hozzájárulhat az egészséges zsíranyagcseréhez
 • Stabilizálja az energiaszintet a nap folyamán

Hogyan alkalmazzam a MetaPWR rendszert?

 1. Vegyél be belsőleg MetaPWR Metabolic Blend-et, hogy csökkentsd az éhségérzetet.*
 2. Vegyél be naponta egy kapszulát MetaPWR Assist-ból legalább 8 uncia vízzel 15-30 perccel a legnagyobb étkezés előtt.
 3. Vegyél be egy tasak MetaPWR Advantage-et naponta. Add hozzá a tasak tartalmát öt-nyolc uncia hideg vagy szobahőmérsékletű vízhez. Keverd meg vagy rázd fel fogyasztás előtt.
 4. Igény szerint akár öt MetaPWR Softgelt is vegyél be a nap folyamán.
 5. Rágj el egy MetaPWR Beadlet-et, ha szükséges, naponta legfeljebb négyszer.
 6. Rágj el egy darab MetaPWR Metabolic Blend Satiety Gum-ot, amikor éhségérzeted támad.* Hűvös, száraz helyen tárold!.

FIGYELMEZTETÉS: Ha Ön 18 éven aluli, terhes, szoptat, orvosi felügyelet alatt áll, vagy edzésbe vagy anyagcsere-egészségügyi programba kezd, használat előtt konzultáljon orvosával.

Hogyan tudod még jobban támogatni szervezeted?

Vedd be a doTERRA MetaPWR-t a Lifelong Vitality-vel együtt! A dōTERRA két termékrendszert kínál az egészséges életmód fenntartásához: az egyik a mozgásra és az anyagcserére, a másik a táplálkozásra és az emésztésre összpontosít. Ezek a rendszerek biztonságos, hatékony és megfizethető megoldások, amelyeket a mindennapi rutinodban használhatsz.

Még a legjobb diéták is hiányt szenvednek a létfontosságú tápanyagokban. A dōTERRA Élethosszig tartó vitalitás csomagot (Lifelong Vitality) a hiányosságok pótlására hoztak létre. Minden egyes komplex keveréknek speciális feladata van, amely segíti az optimális egészséget. dōTERRA a CPTG Certified Pure Tested Grade® illóolajokat is használja a szabadalmaztatott LLV-formulák részeként.

Az LLV termékek mindegyike olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megfizethető módon többszörös előnyöket biztosítanak, így  fenntarthatod jó táplálkozási egészségedet. A doTERRA MetaPWR-rel kombinálva megduplázhatod az Élethosszig tartó vitalitás csomag hatékonyságát!

Jöjjön számodra is egy új élet! Kezd el szervezeted megfelelő támogatását és élj minőségi életet! 

Webáruházunkban hamarosan be is szerezheted a MetaPWR teljes kínálatát. Addig is kövess minket Facebook-on és az  Instagram oldalunkon! 

*Ezeket a kijelentéseket jelenleg sem a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal sem más élelmiszer- és gyógyszerügyi hivatal nem értékelte. Ez a termék nem szolgál betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Olvass még többet

Tisztítsd otthonod levegőjét az Air-X segítségével
Tisztítsd otthonod levegőjét az Air-X segítségével
Wellness

Az Air-X egy olyan keverék, amelyet úgy terveztek, hogy diffúzióval segítsen felfrissíteni a levegőt. Litsea, mandarin, grapefruit, tömjén és kardamom illóolajokat tartalmaz, melynek tökéletesen kevert aránya hozzájárul a friss és tiszta, nyugtató légkör megteremtéséhez.

Arcápolási rutin esszenciális bőrápolókkal
Arcápolási rutin esszenciális bőrápolókkal
Wellness

Az arcápolás fontos része az egészséges és szép bőr megőrzésének, de nem mindegy, milyen termékek kerülnek bele az arcápolási rutinba. A természetes összetevőkre fókuszálva és az esszenciális olajok alkalmazásával a doTERRA "Essential Skin Care" termékcsaládja segítséget nyújt a bőr tápanyagokkal, antioxidánsokkal és vitaminokkal való feltöltésében, így védve a káros környezeti hatások ellen. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan állítható össze egy hatékony arcápolási rutin a doTerra termékeivel.

5 gyógynövény-illóolaj megfázásra
5 gyógynövény-illóolaj megfázásra
Wellness

A február egy olyan hónap, amikor mindenki kicsit leereszt és valahogy fáradtabbnak, kimerültebbnek érzi magát. Ilyenkor könnyebben kapunk el mindenféle betegséget is, így nem árt, ha kicsit jobban odafigyelünk mind az immunerősítésre, mind pedig arra, hogy a környezetünkben minimálisra csökkentsük a kórokozók jelenlétét.

Még ezek is érdekelhetnek

doTERRA MetaPWR csomag
doTERRA MetaPWR csomag

Az idei európai Convention eseményen való hivatalos bejelentését követően most már európai tagjaink is...

115 000 Ft
 Utolsó darab
doTERRA MetaPWR™ Esszenciálisolaj-keverék
doTERRA MetaPWR™ Esszenciálisolaj-keverék

A MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket úgy állítottuk össze, hogy támogassa a fokozott vitalitásra, a jobb...

18 800 Ft
 Azonnal elérhető
doTERRA MetaPWR™ Advantage
doTERRA MetaPWR™ Advantage

Táplálékkiegészítő kollagénnel, növényi összetevőkkel, esszenciális olajokkal, vitaminokkal, cukorral...

54 800 Ft
 Azonnal elérhető
doTERRA MetaPWR Assist
doTERRA MetaPWR Assist

Táplálékkiegészítő esszenciális olajokkal és növényi kivonatokkal. Növeld étkezéseid...

19 900 Ft
 Készlethiány
 • Hazai készlet
  Termékeink elérhetőek
 • Garantált minőség
  Eredeti termékek
 • Gyors szállítás
  Akár 2 munkanap alatt
 • Szakértelem
  Kérdezze kollégánkat!
Szia, GinAI vagyok, Segíthetek?
Chat with AI