doTERRA Sun, tejeskörű fényvédelem minden NAPra

doTERRA Sun, tejeskörű fényvédelem minden NAPra

Négy évnyi fejlesztés után a doTERRA végre bemutatta a doTERRA Sun-t, egy olyan napápoló termékcsaládot, amely ásványi alapú, hidratáló, bőrregeneráló hatású, biztonságos, nem hagy fehér fátylat, és minden bőrtípuson mesésen mutat. Ráadásul még 100%-ban környezetbarát is.

A doTERRA vásárlói régóta várták ezt a termékcsaládot, és mi nagyon örülünk, hogy végre megoszthatjuk veletek. Ebben a cikkben bemutatjuk az új napápoló termékcsalád tagjait, elmagyarázzuk az ásványi és a kémiai napvédő krémek közti különbséget, ismertetjük az SPF működését, és elmondjuk, hogy miért fontos ezeket a termékeket használnod a mindennapokban.

A dōTERRA Sun termékcsalád egy sor biztonságos, természetes terméket tartalmaz. A termékcsalád létrehozásakor a doTERRA tudta, hogy három kulcsfontosságú célkitűzésnek kell megfelelniük ahhoz, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyeket büszkén vezethetnek be a piacra és maximálisan illeszkedik a doTERRA hitvallásához.

 

A doTERRA Sun három alappillére

Először is, a termékeknek minden bőrtípus számára megfelelőnek kellett lenniük. Az általuk választott formulák táplálóak, antioxidánsokban gazdagok és hidratálnak. Emellett minimális maradványt hagynak maguk után, így minden bőrtónusnak megfelelnek!

Másodszor, a termékeknek környezettudatosnak kellett lenniük. Minden formula vegánbarát és kegyetlenségmentes. Ráadásul korallzátony-barát is! Olyan helyeken is használhatók, ahol korlátozzák a nem korall-biztos fényvédők használatát, és segítenek megőrizni a víz alatti ökoszisztémáinkat egészségesebbé és boldogabbá tegyük.

Mit jelent a Reef-Safe?

Az olyan kifejezések, mint a reef-safe vagy reef friendly azt jelenti, hogy a fényvédő nem tartalmaz oxibenzont és oktinoxátot. Tanulmányok szerint ezek az UV-blokkoló vegyi anyagok korallfehéredést okozhatnak. Amikor a korall kifehéredik, még él, de súlyos stressznek van kitéve, ami miatt hajlamos a betegségekre és a pusztulásra. Minden doTERRA termék biztonságos a korall-zátonyok számára és ezáltal védik a környezetünket. Itt ofntos megjegyezni, hogy a reef-safe termékek nem csak a sós de az édesvízi ökoszisztémát is óvják természetesen.

Harmadszor, a termékeknek tiszta, zöld formulákkal kellett rendelkezniük. Amellett, hogy ásványi anyagokkal, non-nano-cink-oxiddal van ellátva, minden dōTERRA Sun termék mentes a durva, szintetikus összetevőktől - beleértve az oxibenzont, parabéneket, ftalátokat és egyebeket.

Került a kémiai fényvédő termékeket!
A kémiai fényvédők gyakran tartalmaznak olyan komponenseket, amelyek irreverzibilis károsodást okozhatnak a szervezetben. Néhányat már több országban betiltottak, azonban még mindig találkozhatunk velük számos termékben. Ilyen összetevők a következők: retinyl palmitate, octinoxate, oxybenzone (BP-3), valamint a BP-2 is veszélyes, Benzophenone 1 (BP-1), octyl-dimethyl-PABA, octyl-dimethyl-PABA, Ezek az anyagok könnyedén beépülnek a bőrbe, és hormonháztartásra gyakorolt hatásaik lehetnek. Szabadgyököket indíthatnak meg a szervezetben, fényérzékenységet okozhatnak, és emellett az endometriózis kockázatát is növelhetik.

A doTERRA mindenre gondolt ennek a doTERRA Sun napápoló termékcsalád megalkotásakor, a naptej három különböző adagolási rendszerben kapható: a lotion formula praktikus pattintható kupakkal, a stick formula vastag csavarható tubussal, és a spray formula alumínium nem aeroszolos szórófejes flakonba csomagolva. Mindhárom formula legalább SPF 30-as, 80 percig vízálló és széles spektrumú védelmet nyújt, ami azt jelenti, hogy mind az UVB, mind az UVA sugarakat blokkolja. A doTERRA napápoló termékcsaládjának kiegészítéseként egy After Sun (napozás utáni) Soothing Body Spray-t is készített.

Miért érdemes ásványi fényvédőt használni?

A fényvédő krémek két elsődleges típusai - a kémiai és az ásványi (vagy fizikai) - különbözőképpen működnek, bár mindkettő védi a bőrt a káros sugarak ellen természetesen. A kémiai fényvédők az UV-sugarakat elnyelik, míg az ásványi fényvédők visszaverik az UV-sugarakat. A fényvédő aktív összetevői határozzák meg, hogy kémiai vagy ásványi fényvédőről van-e szó.

A kémiai fényvédők, amelyek elnyelik az UV-sugarakat, általában 20 percet igényelnek ahhoz, hogy az összetevők kifejtsék hatásukat, és problémásak lehetnek. Ahogy feljebb már írtuk egyes kémiai fényvédő szűrők UV-sugárzás hatására idővel lebomlanak, és szabad gyököket termelnek. Mások áthatolhatnak a bőrön. Kutatások bebizonyították, hogy a kémiai fényvédők egyes aktív összetevői a véráramban voltak megtalálhatóak, még jóval azután is, hogy viselője már nem volt a napon! Bizonyos hatóanyagok hormonális zavarokat is okozhatnak, és bőrallergiát vagy egyéb problémákat okozhatnak. Elég ijesztő nem?

Tehát mely napvédő szűrők nem szívódnak fel a bőrbe, és nem okoznak esetlegesen hormonális zavarokat vagy bőrallergiát? Az ásványi fényvédő szűrők! Ezek fizikai gátként szolgálnak, visszaverik az UV-sugarakat a széles spektrumú védelem érdekében. Nem bomlanak le, amikor UV-sugaraknak vannak kitéve. Ráadásul, mivel fizikai gátként viselkednek, azonnal fejtik ki a hatásukat. A fő ásványi fényvédő szűrők a titán-dioxid és a cink-oxid. Mindkettő általánosan biztonságosnak tekinthető minden bőrtípusra.

Fontos megjegyezni, hogy sajnos vannak olyan ásványi alapú fényvédők is a piacon amelyek tartalmazhatnak olyan káros összetevőket, amelyekkel nem szeretnénk bekenni a bőrünket, de a doTERRA Sun termékeinél ettől nem kell félned! 

⬇️Töltsd le az ingyenes PDF-ünket és ismerd meg még jobban a doTERRA Sun termékcsaládot

Az ásványi napvédő szűrők előnyei

 • Az ásványi fényvédő szűrők fizikai gátként szolgálnak, visszaverik az UV-sugarakat, így széles spektrumú védelmet nyújtanak.
 • Nem bomlanak le, amikor UV-sugaraknak vannak kitéve.
 • Azonnal fejtik ki a hatásukat.
 • Minden bőrtípus számára biztonságosak.
 • Környezetbarát

Fényvédő faktor (SPF)

A fényvédő faktor (SPF - Sun protection factor) azt jelzi, hogy a bőröd mennyivel tovább védett ahhoz képest, mintha nem viselnél fényvédőt. Például, ha megfelelően használsz egy SPF 30-as terméket, akkor 30-szor hosszabb idő alatt égnél le, mint fényvédő nélkül. Leegyszerűsítve, ha Te a napon 20 perc alatt égsz rákvörösre (senkinek nem javasoljuk) akkor SPF 30-as termékkel bekenve 600 percig vagyis több mint 10 óráig tartana ez a folyamat. Persze a végeredmény ugyanaz lenne ezért magas fényvédő faktorú termékkel se tartózkodjunk hosszú órákat a napon.

A szakértők azt javasolják, hogy naponta legalább 15-ös vagy annál magasabb SPF-et használj. Ha azt tervezed, hogy sok időt töltesz a szabadban, akkor legalább 30-as vagy magasabb SPF-et viselj a bőrödön. A legtöbb bőrgyógyász azonban megerősíti, hogy bármilyen SPF fényvédő viselése jobb, mintha nem használnál semmilyet.

Az SPF 15 megfelelő használat esetén körülbelül 93%-os védelmet nyújt. Az SPF 30 megfelelő használat esetén körülbelül 97%-os védelmet nyújt. Ezt követően a magasabb SPF használatával elérhető védelem elhanyagolható. Egyetlen fényvédő sem nyújt 100%-os védelmet, de ahogy látod még az SPF 15 is közel jár hozzá!

Keresd a "széles spektrumú" jelzést a fényvédő krémek címkéjén. Ez a címke kiegészítése arra utal, hogy a fényvédő krém milyen típusú UV-sugarak ellen nyújt védelmet: UVA, UVB és UVC. Az UVC-sugarak a legrövidebbek, és a légkörben elnyelődnek, mielőtt elérnék a földfelszínt. Az UVB sugarak hosszabbak. Néhány, de nem minden UVB-sugár elnyelődik a légkörben, mielőtt elérné a földfelszínt. Az UVA-sugarak a leghosszabbak, és ők alkotják a legtöbb UV-sugarat, amelynek a bőröd ki van téve. A széles spektrumú fényvédő krémek mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen védenek, így ezek a legmegfelelőbbek.

Hogyan csoportosítjuk az UV-szűrőket?

 • UVA – az „A“ az „aging“, vagyis az öregedés rövidítése. Bőröregedést, pigmentációt és napallergiát okoz. Akkor is hat, amikor nem látjuk a napot a felhősödéstől.
 • UVB – a „B“ a „burning“, azaz a leégés rövidítése. Felelős a bőr leégéséért és barnulásáért.

Javaslatok a biztonságos napozáshoz 

 • Keress árnyékot vagy maradjon bent délelőtt 10 és délután 4 óra között.
 • Viselj széles karimájú kalapot
 • Viselj védőruházatot
 • Viselj 100%-os UV-védelemmel ellátott napszemüveget
 • Használjon legalább SPF30-as fényvédő faktorú naptejet
 • A lassú védelemmel ellátott barnulás tartósabb így gyakran alkalmazd újra a naptejet

Gyakori tévhitt az árnyékkal kapcsolatban

Sokan még mindig azt hiszik, hogy az árnyékban nem lehet lebarnulni pedig ez nem igaz. Az UVA és UVB sugarak áthatolnak mindenen és közvetlenül indítják be a bőröd védekező mechanizmusát és ezáltal barnulást. Az árnyékban ezek a sugarak visszaverődve és eleve fizikailag megszűrve érik el a bőrödet tehát bár a hatásuk ugyanaz lesz mégis sokkal kíméletesebb lesz a bőröd számára. 

Hogyan hat a nap a bőrre?

Az egyik következménye a bőröregedés. A kollagén- és az elasztinrostok elveszítik a rugalmasságukat. Megereszkednek és a bőr idősebbnek tűnik. A napallergia a másik kellemetlen következmény. Viszkető kiütések, bőrpír vagy akár leégés, amelyekkel már sokan találkoztunk. Nehezebb a megoldás a pigmentációra, amely szintén a túlzott napon való tartózkodás eredménye.

SPF és a gyerekek

A kisbabákat ne tedd ki közvetlen napsütésnek, mert a bőrük még nem képes a saját védelemre. Érzékeny, könnyen leég és felforrósodik. A gyerekeket védjük elsősorban megfelelő ruházattal a nap ellen, szabadtéri játék vagy a víz mellett ideális a legmagasabb védelem használata. Gyakran töltesz időt a gyerekekkel a szabadban? Legyen kéznél mindig egy kisebb kiszerelésű, arcra való napozókrém.

Szuperhős összetevők

A napápolásnak két elsődleges előnyt kell nyújtania Neked: védelmet és regenerálást. A dōTERRA® Sun termékek szuperhős összetevőket alkalmaznak ezen előnyök eléréséhez. Az védelmet a non-nano cink-oxid adja, amely SPF termékeink aktív összetevője. A cink-oxid az egyik legelterjedtebb ásványi fényvédő szűrő. Biztonságos, vízálló és nem irritál.

Talán azt kérdezed, hogy mit jelenthet a "non-nano" kifejezés? Miért fontos ez? A cink-oxidot különböző szemcseméretekben lehet előállítani, amelyek két kategóriába sorolhatók: nano és non-nano (nem nano). A nano részecskék elég kicsik ahhoz, hogy potenciálisan felszívódjanak a véráramba. A nem nano részecskék nagyobbak, ami azt jelenti, hogy nem tudnak ugyanúgy felszívódni.

Most beszéljünk a regenerálásról. A nap kemény tud lenni, ezért fontos, hogy a bőrödnek extra segítséget adj, hogy a szabadban töltött idő alatt és után is boldog és egészséges maradjon. Bőröd táplálással és nyugtatással állíthatod helyre. A dōTERRA Sun termékcsaládban található számos összetevő gondoskodik a táplálásról.

Illóolaj összetevők

 • Frankincense
 • Helichrysum
 • Répamag
 • Vörös mandarin
 • Magnolia
 • Citromfű
 • Ylang Ylang

A vörös mandarin egy citrusolaj, de a többi citrusolajjal ellentétben - amelyeket általában nem szabad helyileg alkalmazni, mielőtt a napon tartózkodik - a vörös mandarin jelentősen kisebb mennyiségben tartalmaz egy olyan összetevőt (furokumarinok), amely fényérzékenységet okoz. A napvédő termékekben hígítva nem okoz fényérzékenységet az iparági szervezetek által ajánlott irányelvek szerint.

Nyugtató hatású összetevők

 • Bisabolol - csökkentheti a bőrpírt és az irritációt, nyugtatja a bőrt. Megelőző intézkedésként minden SPF termékben jelen van.
 • Kurkuma kivonat - helyileg alkalmazva kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A testápolóban és a spray-ben található.
 • Aloe vera - nyugtató tulajdonságokat tartalmaz, és az After Sun Spray alapanyaga.
 • Arnica montana virág - természetes gyulladáscsökkentő összetevő, ami különösen fontos, ha a bőröd időjárásfüggő és fáradt.

Tápláló összetevők

 • E-vitamin - rendkívül tápláló, és minden doTERRA Sun termékben megtalálható.
 • Málnamagolaj, avokádóolaj és jojóba észterek - tápláló összetevők, amelyek a testápolóban és a spray-ben is megtalálhatóak.
 • Sheavaj és kakaóvaj - tápláló összetevők, amelyek a stick formulában találhatók.
 • Aloe vera, vörös alga kivonat és hialuronsav - tápláló összetevők, amelyek az After Sun spray-ben találhatók. A hialuronsav különösen tápláló, mivel mélyhidratáló hatású.

Az After Sun (Napozás utáni) Spray a Copaiba, a levendula, a citromfű, a borsmenta, a japán borsmenta, a helichrysum, a szantálfa, a blue Tansy, a tömjénfa és a koriander illóolajok szabadalmaztatott keverékét tartalmazza.

dōTERRA Sun ásványi fényvédő krém arcra és testre

A doTERRA sun Face & Body Mineral Sunscreen Lotion SPF30-as, széles spektrumú UVA/UVB védelmet nyújtó és 80 percig vízálló készítmény. A testápoló fő összetevői közé tartozik a non-nano cink-oxid a védelemért, valamint az aloe vera, bisabolol, E-vitamin, málnamagolaj, avokádóolaj, kurkuma kivonat és jojoba észterek a regenerálódásért.

A szuperhős esszenciális olajok közé tartoznak a termékben  a Frankincense, a Helichrysum és a Répamag (Carrot Seed).

A testápoló használatához vigyél fel bőséges mennyiséget az arc és a test minden szabadon lévő bőrfelületére, és dörzsöld addig, amíg már nem látszik. Bár az ásványi fényvédő azonnal hat, a legjobb, ha 15 percet vársz, amíg a fényvédő megszárad, mielőtt elkezdnéd a programodat a szabadban - különösen, ha vízben vagy.

Amikor száraz környezetben leszel, a maximális előnyök elérése érdekében két óránként kend be magad újra. Ha vízi programon veszel részt (vagy olyan tevékenységeken, amelyek során különösen izzadt leszel), 80 percenként alkalmazd újra a krémet. Ha a 80 perc letelte előtt kijössz a vízből, de azt tervezi, hogy kint maradsz, alkalmazzad újra, miután megszáradtál.

Amikor nem használod, tartsd ezt a terméket hűvös, száraz helyen, hogy meghosszabbítsd az élettartamát.

Imádjuk, hogy úgy lett kifejlesztve, hogy elég gyengéd legyen az arcra, de az egész testnek is védelmet nyújtson. A doTERRA összes Sun terméke a kiváló minőségű, SPF-fel ellátott bőrápoló termékekre emlékeztet. Ez olyan érzés, mint egy jó arckrém, ami történetesen SPF védelmet is nyújt.

Korábban sok ásványi fényvédőt kipróbáltunk, fontos volt, hogy tiszta összetevőket tartalmazó és korall-zátonybiztos legyen. Volt pár, ami megfelelt a kritériumoknak, de mindig fehér fátylat hagytak a bőrön. A doTERRA Sun termékei nem hagyják maguk után ezt a fehér fátylat, és könnyen bedörzsölhetőek.

dōTERRA sun ásványi fényvédő krém arcra és testre

A napcsókolta bőr új értelmet nyer az arcra és testre kifejlesztett ásványi fényvédő krémünk...

17 700 Ft


dōTERRA Sun ásványi fényvédő spray testre

A doTERRA sun Body Mineral Sunscreen Spray SPF30-as, széles spektrumú UVA/UVB védelmet nyújtó és 80 percig vízálló készítmény amely alumínium de nem aeroszolos spray-be van csomagolva és állandó tökéletesen fedő 360 fokos felvitelt biztosít a bőrre.

A testápolóhoz hasonlóan a spray legfontosabb összetevői közé tartozik a non-nano cink-oxid a védelemért, valamint az aloe vera, bisabolol, E-vitamin, málnamagolaj, avokádóolaj, kurkuma kivonat és jojóba észterek a regenerálódásért.

A szuperhőshős illóolajok közé tartozik itt is a Frankincense (tömjén), a Helichrysum és a Carrot Seed (Répamag).

A spray használatához fújj bőséges mennyiséget az összes szabadon lévő bőrfelületre. Védd szemedet, orrod és szájad azzal, hogy nem fújd ezt a terméket közvetlenül az arcodra. Az arcra való felvitelhez egyszerűen fújd a kezedre, és dörzsöld be vele az arcod. Bár az ásványi fényvédő azonnal hat, a legjobb, ha vár 15 percet, amíg a fényvédő megszárad, mielőtt elkezdenéd a tevékenységeket a szabadban - különösen, ha azok vízben zajlanak.

Amikor száraz tevékenységekben veszel részt, a maximális előnyök elérése érdekében két óránként alkalmazd újra a spray-t. Ha vizes tevékenységeket folytatsz (vagy olyan tevékenységeket, amelyek során különösen izzadt leszel), 80 percenként alkalmazd újra a spray-t. Ha a 80 perc letelte előtt kijössz a vízből, de azt tervezed, hogy kint is maradsz, várd meg amíg teljesen megszáradsz és utána alkalmazd újra.

Amikor nem használod, tartsa ezt a terméket hűvös, száraz helyen, hogy meghosszabbítsd az élettartamát.

dōTERRA Sun ásványi fényvédő spray testre

Csupán néhány fújás, és a tetőtől talpig terjedő védelem garantált a teljes testre kifejlesztett...

17 100 Ft


dōTERRA Sun ásványi fényvédő stick arcra és testre

A doTERRA sun Face & Body Mineral Sunscreen Stick egy praktikus csavaros, stick tubusba csomagolt SPF40-es, széles spektrumú UVA/UVB védelmet nyújtó készítmény, amely védi a bőrt a szennyeződésektől és vízálló akár 80 percig.

A stick kulcsfontosságú összetevői közé tartozik a non-nano cink-oxid a védelemért, valamint a shea vaj és a kakaóvaj a helyreállító hidratálásért.

A hős illóolajok közé tartozik a Frankincense, a Helichrysum és a Répamag.

A stick használatához vigyél fel bőséges mennyiséget az arc és a test minden szabadon lévő bőrfelületére, és dörzsölje addig, amíg már nem látszik. Bár az ásványi fényvédő azonnal hat, a legjobb, ha 15 percet vársz, amíg a fényvédő megszárad, mielőtt elkezdenéd a tevékenységedet - különösen, ha vízben vagy.

Amikor száraz tevékenységekben vesz részt, a maximális előnyök elérése érdekében kétóránként alkalmazd újra a sticket. Ha vízi tevékenységet tervezel (vagy olyan tevékenységekben veszel részt, amelyek során extra izzadtsággal kell számolni), 80 percenként alkalmazd újra. Ha a 80 perc letelte előtt kijössz a vízből, de azt tervezed, hogy kint is marad, alkalmazd újra, miután megszáradtál teljesen.

Amikor nem használod, tartsd ezt a terméket hűvös, száraz helyen, hogy meghosszabbítsa élettartamát.

dōTERRA sun ásványi fényvédő stift arcra és testre

A teljes testre kifejlesztett ásványi fényvédő stiftünkkel végre beköszöntött a legtökéletesebb,...

15 200 Ft


dōTERRA Sun napozás utáni testápoló spray

A doTERRA sun After Sun Restorative Body Mist egy a hidratáló termék amely nyugtató és tápláló hatással van a bőrre. A testpermetben található illóolajok közé tartozik a Frankincense és a Helichrysum, valamint a Copaiba, a levendula, a borsmenta és a Blue Tansy.

A spray legfontosabb összetevői közé tartozik az E-vitamin, az aloe vera, a hialuronsav, a vörös alga kivonat és az arnica montana virág.

A spray használatához egyszerűen csak permetezd be az egész tested. Használat előtt alaposan felrázandó. Amikor testre használod tartsd a flakont 10-15 cm távolságra a bőrtől. Permetezz bőségesen a bőrre egy összefüggő mozdulattal. A hidratálás érdekében masszírozd is be a bőrbe. Arcon alkalmazva fújj belőle a tenyerébe, majd masszírozd az arcbőrödbe. Ne fújd közvetlenül az arcára, kerüld, hogy a termék szembe kerüljön. Használhatod a bőr megnyugtatására egy napozás utáni nap után, vagy akár közvetlenül a zuhanyzás után, hogy még jobban hidratálja a bőrt. Ez a termék minden évszakban jó!

Amikor nem használod, tartsd ezt a terméket hűvös, száraz helyen, hogy meghosszabbítsa élettartamát.

dōTERRA Sun napozás utáni testápoló spray

Kényeztesd bőröd szerető, extra gondoskodással a forró napsugarak kereszttüzében eltöltött hosszú órák...

15 300 Ft


A doTERRA Sun termékek egész évben használhatók, de különösen ajánljuk, hogy tartsd kéznél minden nyári kalandodhoz. Ezeket a termékeket mind beszerezheted egy készletben (korlátozott elérhetőség), vagy megvásárolhatod külön-külön is a webáruházunkban. Ha vannak gyerekeid, javasoljuk, hogy próbáld ki a spray vagy stick formulákat a gyorsabb felvitel érdekében. Élvezd a napsütést, de óvd a bőröd!

Olvass még többet

Deep Blue stift, akkor amikor igazán fáj az izom
Deep Blue stift, akkor amikor igazán fáj az izom
Termék ajánló

A Deep Blue krém töretlen népszerűségnek örvend mégis kevesen tudnak arról, hogy már stift formájában is elérhető a Deep Blue, ráadásul extra Copaiba tartalommal, amely még hatékonyabbá teszi az egyébként szuper praktikus terméket. Izom és ízületi panaszokkal küzdesz? Akkor tökéletese úton jársz a megoldás megtalálásához, hiszen a Deep Blue sticket neked találták ki!

100% Levendula, avagy bemutatkozik az esszenciális olajok királynője
100% Levendula, avagy bemutatkozik az esszenciális olajok királynője
Termék ajánló

A levendula az olajok királynője, amely sokoldalú felhasználhatósága és nyugtató tulajdonsága miatt az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt illóolaj. A doTERRA levendula olaj kiváló minőségű és tisztaságú esszenciális olaj, amelyet a levendula virágaiból nyernek ki gőzdesztillációval. Ebben a cikkben bemutatjuk a levendula növényt és annak történetét, valamint a doTERRA levendula olaj előnyeit és használati módjait.

Áprilisi olajok: Indiai Citromfű és a Borsmenta
Áprilisi olajok: Indiai Citromfű és a Borsmenta
Termék ajánló

Ebben a hónapban két csodálatos esszenciális olajjal bővítheted a gyűjteményed, melyekre most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá! A  doTERRA Lemongrass és a doTERRA Peppermint egyaránt a legnépszerűbb olajok közé tartoznak. Ismerkedj meg most velük, egy kicsit közelebbről!

Még ezek is érdekelhetnek

dōTERRA sun ásványi fényvédő krém arcra és testre
dōTERRA sun ásványi fényvédő krém arcra és testre

A napcsókolta bőr új értelmet nyer az arcra és testre kifejlesztett ásványi fényvédő krémünk...

17 700 Ft
 Utolsó darab
dōTERRA Sun napozás utáni testápoló spray
dōTERRA Sun napozás utáni testápoló spray

Kényeztesd bőröd szerető, extra gondoskodással a forró napsugarak kereszttüzében eltöltött hosszú órák...

15 300 Ft
 Utolsó darab
dōTERRA sun ásványi fényvédő stift arcra és testre
dōTERRA sun ásványi fényvédő stift arcra és testre

A teljes testre kifejlesztett ásványi fényvédő stiftünkkel végre beköszöntött a legtökéletesebb,...

15 200 Ft
 Utolsó darab
dōTERRA Sun ásványi fényvédő spray testre
dōTERRA Sun ásványi fényvédő spray testre

Csupán néhány fújás, és a tetőtől talpig terjedő védelem garantált a teljes testre kifejlesztett...

17 100 Ft
 Utolsó darab
 • Hazai készlet
  Termékeink elérhetőek
 • Garantált minőség
  Eredeti termékek
 • Gyors szállítás
  Akár 2 munkanap alatt
 • Szakértelem
  Kérdezze kollégánkat!