Mit jelent doTERRA Wellness Tanácsadónak lenni?

Mit jelent doTERRA Wellness Tanácsadónak lenni?

DoTERRA Wellness Tanácsadóként arra törekszem, hogy szeretetteljes odafigyeléssel szolgáljak másokat, hogy felemeljem őket.

Arra törekszem hogy ne csak a saját életemen javítsak, hanem azok én is akiket szeretek és akik szeretnek engem. Számomra az egészséges élet a cél, és igyekszem megtanítani másokat az erő, az elszántság és a fegyelem fontosságára. Mentorálom és irányítom azokat, akik a saját útjukon járnak, segítek utat törni azoknak, akik utánam jönnek.

A mások segítése iránti szenvedélyemet megértéssel és nagyfokú empátiával kombinálom. Legjobb tudásomhoz mérten tanácsokat adok és bátorítom az egyes embereket arra, hogy ne csak meg célozzák hanem el is érjék a maguk által kitűzött mérföldköveket.

A doTERRA Wellness Tanácsadás munkatársaként szenvedélyesen segítek másoknak egészségesebb és teljesebb életet élni. Arra törekszem, hogy szerető figyelmet és támogatást nyújtsak az egyéneknek, hogy pozitív változásokat érjenek el az életükben és azok életében, akiket szeretnek. Hiszem, hogy a befolyásom pozitív hatással lehet azok életére, akiket szolgálok.

A doTERRA-nál elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni. Termékeinket úgy terveztük, hogy segítsenek az egyéneknek céljaik elérésében és álmaik elérésében. Természetes és biztonságos illóolajok és termékek széles választékát kínáljuk, amelyek segíthetnek az általános egészség és wellness támogatásában.

A doTERRA-nál hiszünk abban, hogy a wellness életmódra való törekvés egy fantasztikus utazás, és itt vagyok, hogy segítsek ezen utazás közben! Szerető figyelemmel és odaadással mindannyian változást hozhatunk az életünkbe és azok életébe, akiket szeretünk!

Olvass még többet

A doTERRA Gyógyító Kezek Alapítvánnyal Kenyában
A doTERRA Gyógyító Kezek Alapítvánnyal Kenyában
doTERRA

2019 novembere különleges hónap volt számomra. Szerencsés voltam, hogy csatlakoztam a doTERRA Gyógyító Kezek Alapítványi utazásához Kenyába. Hihetetlen élmény volt, sokkal többet adott, mint amire számítottam.

100% Levendula, avagy bemutatkozik az esszenciális olajok királynője
100% Levendula, avagy bemutatkozik az esszenciális olajok királynője
doTERRA

A levendula az olajok királynője, amely sokoldalú felhasználhatósága és nyugtató tulajdonsága miatt az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt illóolaj. A doTERRA levendula olaj kiváló minőségű és tisztaságú esszenciális olaj, amelyet a levendula virágaiból nyernek ki gőzdesztillációval. Ebben a cikkben bemutatjuk a levendula növényt és annak történetét, valamint a doTERRA levendula olaj előnyeit és használati módjait.

Deep Blue stift, akkor amikor igazán fáj az izom
Deep Blue stift, akkor amikor igazán fáj az izom
doTERRA

A Deep Blue krém töretlen népszerűségnek örvend mégis kevesen tudnak arról, hogy már stift formájában is elérhető a Deep Blue, ráadásul extra Copaiba tartalommal, amely még hatékonyabbá teszi az egyébként szuper praktikus terméket. Izom és ízületi panaszokkal küzdesz? Akkor tökéletese úton jársz a megoldás megtalálásához, hiszen a Deep Blue sticket neked találták ki!

Még ezek is érdekelhetnek

dōTERRA Elefántos diffúzor gyerekeknek
dōTERRA Elefántos diffúzor gyerekeknek

Ez az imádnivaló elefántos párologtató lágy fényével csillagos éjszakai égboltot varázsol a mennyezetre,...

38 990 Ft
 Készlethiány
doTERRA Ilang Ilang
doTERRA Ilang Ilang
dōTERRA

Az ilang ilang esszenciális olajat a trópusi ilang ilang fa csillag alakú virágaiból nyerik ki.

23 500 Ft
 Azonnal elérhető
Sol N°3 személyre szóló aroma
Sol N°3 személyre szóló aroma

A Sol N°3 személyre szóló aromáját egy könnyed, egzotikus keverék adja, amelyet a CPTG® mandarin,...

20 550 Ft
 Készlethiány
Koalás párologtató és On Guard™
Koalás párologtató és On Guard™

Készítse fel szeme fényeit az iskolapadba való visszatérésre legújabb Koalás párologtatónk és népszerű...

39 800 Ft
 Készlethiány
 • Hazai készlet
  Termékeink elérhetőek
 • Garantált minőség
  Eredeti termékek
 • Gyors szállítás
  Akár 2 munkanap alatt
 • Szakértelem
  Kérdezze kollégánkat!
Szia, GinAI vagyok, Segíthetek?
Chat with AI